رکود ساختمان سازی و خروج از آن
رکود ساختمان سازی در این چند ساله تاثیر زیادی در زندگی مردم گذاشته و به دنبال این رکود ضررات زیاد دیگری نیز به زندگی بیشتر مردم وارد شده.
معاون طرح های آماری و آمارهای ثبتی مرکز آمار ایران می گوید: آمارهای ساخت و ساز علائم خروج از رکود در بخش ساختمان را تایید می کند.
خبرگزاری نسنیم: معاون طرح های آماری و آمارهای ثبتی مرکز آمار ایران می گوید: آمارهای ساخت و ساز علائم خروج از رکود در بخش ساختمان را تایید می کند.
علیرضا زاهدیان افزود: در زمستان ۱۳۹۵ تعداد واحدهای مسکونی پیش بینی شده در پروانه های ساختمانی صادر شده با ۹٫۹ درصد رشد نسبت به زمستان ۱۳۹۴ به رقم ۱۰۲۰۲۲ رسیده است و در شهر تهران نیز این تعداد با ۲۵٫۵درصد رشد به ۱۸۵۰۸ واحد مسکونی افزایش یافته است.
معاون طرح های آماری و آمارهای ثبتی مرکز آمار ایران با اشاره به نتایج طرح آمارگیری از نیروی کار در بهار ۱۳۹۶ گفت: نتایج این طرح نشان می دهد تعداد شاغلین بخش ساختمان با افزایش ۹۶۱۳۷ نفری نسبت به بهار ۱۳۹۵ همراه بوده است.
بنابراین آمارهای حاصل از دو منبع آماری متفاوت علائم خروج بخش ساختمان از رکود را تایید می کنند.
زاهدیان گفت : علاوه بر این انتظار می رود در فاصله ای حدود ۱ تا ۳ ماه بخش هایی از صنعت که مرتبط به بخش ساختمان هستند نیز از رشد ساخت و ساز تاثیر مثبت بگیرند.
وی افزود: با توجه به این که طبق آمارهای سازمان ثبت احوال کشور از سال ۱۳۸۹ به بعد تعداد ازدواج های سالیانه به دلیل کاهش تعداد جوانان ورودی به سن ازدواج روند نزولی داشته است ، اگر گروه سنی اصلی ورود به سن ازدواج را ۲۰ تا ۲۴ سالگی در نظر بگیریم این روند نزولی ۵ سال دیگر نیز ادامه خواهد داشت بنابراین احتمال جهش قیمت واحدهای مسکونی طی ۵ سال آینده بسیار پایین است.
خروج مسکن وساختمان سازی از رکود
منبع:تی نیوز